24/7 Kontakt centar +382 67 660 832

Lara

Sa više od milion posjeta godišnje, Antalija važi za turističku prijestonicu Turske .Grad sa preko 300 sunčanih dana u godini, bogatom istorijom, modernim zdanjima i predivnim plažama, Antalija je smještena u istoimenom zalivu, u čijem se zaleđu uzdiže planina Taurus pokrivena borovom šumom.

Lara-Kundu je nova oblast koja se nalazi najbliže aerodromu u Antaliji, čine je hoteli visoke kategorije izgrađeni na poznatoj Lara plaži koja je dugačka 8 km, sa kristalno čistim morem.

Plaža Lara Kundu zvanično se zove plaža Kundu. Među turistima je poznato prije svega kao nastavak susjedne plaže Lara, odakle je samo odvojen riječnom uvalom.

Plaža Lara Kundu ima puno da ponudi naročito zahtjevnim gostima. Luksuzni hoteli na plaži u kojima skoro sve možete pronaći – od plažnih dodataka do regionalne i internacionalne kuhinje do frizera i drugih pružalaca usluga…
Okolina je takođe atraktivna: duž puta koja se odvija paralelno sa plažom, nalazi se veliki broj kafića i restorana. Tu su i mnoge prodavnice koje prodaju “brendirane proizvode”.